HTML

Reggio di Calabria

Régi vágyam teljesül augusztusban, hogy külföldön tanulhatok. Eddig Finnország gondolatával kacérkodtam, de adódott egy konkrét lehetőség, így a választás Olaszországra esett. Egy hónapot fogok eltölteni a csizma orrában, Reggio di Calabriaban. Az intenzív nyelvtanulás, sulibajárás mellett nem maradhat el a kirándulás, fürdőzés és az esti party. Hogy képben legyetek, olvassátok blogomat!

Friss topikok

  • illa: Krisztike! Várjuk ám majd itthon a különleges recepteket! Klassz lesz, ha hozol ilyen érdekességek... (2010.08.10. 21:33) Augusztus 8 vasárnap
  • illa: Krisztike! Örülünk, hogy ilyen szép helyen vagy! Megnéztük a város honlapját is, egy videó is van ... (2010.08.07. 21:11) Augusztus 3.
  • colette: Krisztiii, mesélj már, tűkön ülök;) Hogy bírtad a repülőt? Milyen a város, a szállás, a suli, a pa... (2010.08.02. 21:27) 2010. július 20.

Linkblog

Augusztus 9

2010.08.25. 08:29 mosolits

 

Suli után Gyöngyivel elmentünk bevásárolni, majd a szembeszomszédok Móni (az Elle magazin szerkesztője) és barátja Zoli elhívott minket, hogy tartsunk velük Sillara. Mivel ők autóval jöttek, ezért Gyöngyivel bepattantunk hozzájuk és már téptünk is az autópályán Sillara. Innen vonattal jöttünk haza (persze bliccelve, mert megint nem jött ellenőr és itt tőle is lehet jegyet venni), mert a szomszédok sötétedésig maradtak.
Este futóedezés a tengerparton közvetlenül a víz mellett. Észbontó. A levegő, Szicília fényei és a homok…. még a futás is jobban esik, mint otthon.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reggioinapjaim.blog.hu/api/trackback/id/tr1002245685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása